راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

محقق گرامی ؛

ضمن تقدیر و تشکر فراوان از ارسال مقاله ارزشمندتان به دبیرخانه " پنجمین همایش ملی سلامت روان و تندرستی"، دستور العمل نحوه ارسال مقاله از طریق وب سایت همایش به اطلاع می‌رسد.

مراحل ثبت نام و ارسال مقاله :

1-      مراجعه به وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان به آدرس www.iauq.ac.ir

2-     انتخاب گزینه همایش‌ها و مسابقات

3-  کلیک بر روی گزینه مشاهده "پنجمین همایش ملی سلامت روان و تندرستی ".

4-  کلیک بر روی گزینه ثبت نام ( باکس نارجی رنگ در قسمت سمت چپ صفحه).

5-  تکمیل فرم ثبت نام ( در قسمت نام کاربری شما بایستی آدرس ایمیل خودتان را وارد نموده و  رمز عبور شما می‌توانید هر رمزی به دلخواه خودتان باشد)

6-  کلیک بر روی گزینه ثبت نام و سپس کلیک گزینه بازگشت

7-  بعد از اینکه به صفحه اصلی همایش برگشتید باید بر روی گزینه ورود به سیستم کلیک نمایید که در این حالت باید نام کاربری ( همان ایمیل ) و رمزی که در مرحله قبل انتخاب کرده بودید را وارد نمایید و سپس کد داده شده توسط سیستم و در انتها هم انتخاب گزینه ورود.

8-  بعد از ورود به صفحه شخصی تان(پرتال)، شما گزینه هایی مانند( ارسال مقاله جدید، بررسی وضعیت مقاله، پرداخت آنلاین و...) را مشاهده خواهید نمود که تمامی فعالیت‌هایی که شما باید انجام دهید را مشخص نموده است.

9- برای اینکه مطمئن شوید مقاله شما به دبیرخانه ارسال شده یا خیر در همان قسمت بر روی گزینه بررسی وضعیت مقاله کلیک کرده تا وضعیت مقاله تان را مشاهده نمایید و یا در قسمت پرداخت آنلاین وقتی که گزینه سبز رنگ پرداخت برای شما ظاهر شد نشان دهنده این است که وجه شما به حساب همایش واریز شده در غیر اینصورت بایستی مراحل پرداخت را مجددا انجام دهید.

محقق گرامی لطفا به نکات زیر نیز توجه فرمایید:

• برای اطلاع از آخرین اخبار راجع به وضعیت مقاله تان و یا سایر اطلاعات ارسالی برای شما می‌توانید با مراجعه به میز کار آنها را مشاهده نمایید و در صورتی که سوالی داشته باشید را در این قسمت درج نمایید.
  •
  •  در صورت نیاز به راهنمایی و یا سوال می‌توانید با شماره تلفن‌های (47011169- 47011195- 051 )(دبیرخانه همایش)) تماس حاصل نموده و یا به دبیرخانه همایش واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان- ساختمان اداری- طبقه چهار م– دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت مراجعه نمایید.

با تشکر

دبیرخانه پنجمین  همایش ملی سلامت روان و تندرستی